Untitled-1 copy

Ljudi se nekad osećaju blokirani. Veoma često histerično pomisle da su pod magijom i urokom. Nekom to deluje smešno ali ljudima kojima ne ide u životu njihova situacija je veoma ozbiljna. Razlozi zašto nekom ne ide mogu biti psihološki, a mogu biti duhovni. Ako je neko stvarno ureknut onda je ureknut i mi ništa ne ide. Tada se mora uraditi razurokavanje. To je uklanjanje negativne duhovne energije i povratak u prirodno stanje vrlina u kojima je neko duhovno čist. Razurokavanje kad se radi kako je potrebno da se radi traje po 7 dana, ali ovde je verzija za prvu pomoć pnako kako se radi u tradiciji NOLA vudua. Ja nisam iniciran u NOLA vudu, ali ovde se koristi moć svetaca i to je meni blisko. Moja baba je rodjena u Budimpešti i ona je to znanje o svecima i psalmima donela sa sobom u Srbiju kad se doselila, tačno za šta se i kako moli koji svetac. Kod mlitvi svecima bitno je da se shvati da se NE MOLI svecu, nego se a svecem zajedno moli Bog, kako bi kroz sveca molitva stigla do Boga.
Ovde se priziva pomoć Svete Klare. ne treba vam Inicijacija za ovo, ali je poželjno da ste kršteni u nekoj pomesnoj crkvi, ili gnostički kršteni…
Ovo se radi ritualnim kupanjem posvećenim Svetoj Klari. Sveta Klara je zaštitnica komunikacija, tipa telefon i televizija, ali i duhovnih medijuma pošto je i sama mogla da vidi duhove. Njoj se obraćaju medijumi pre seanse da bi bili uspešniji. Obraćaju joj se i za pomoć pri bolestima zavisnosti, za donošenje pravih odluka i sl.
Njen dan je 11. avgust, zato sam i hteo ovo juče da napišem, ali šta je tu je. Može da se izvede i ponedeljkom. A ako ponedeljak pada na 11. avgust, te godine je to najbolje.

Screen-Shot-2014-04-27-at-5.44.35-PM

Najbolje je kad bi imali na raspolaganju neko drevno kupatilo, ili bar turski hamam, ali u nedostatku toga pripremi se kada sa toplom vodom, a tradicionalno u posebnu posudu se u vodu dodaju pirinčano mleko i plavi kamen (voditi računa jer je veoma otrovan da tečnost ne dodje do očiju ili proguta). Danas postoje dosta njih koji traže zamenu za plavi kamen, recimo neki pokušavaju koriste ultramarin slikarsku uljanu boju. Takodje i esencijalno ulje djurdjevka i sveta voda. Svetu vodu neko može da nabavi iz crkve ili da je sam napravi ako ume i ima duhovno opunomoćenje, tj moć da i postane sveta. Imati pored i buket belih ruža. Ako se pali sveća, a boje sveća Svete Klare su bela i plava, onda se pored sveće stavi takozvana Sveta Karta Svete Klare. To su karte koje imaju da se kupe u katoličkim crkvama. isto ako se radi nekom drugom onda on drži kartu u rukama.
Stoji se u kadi u sred tople vode, prekrsti se i 7 puta se prelije vodom iz posude preko glave dok se izgovara molitva Svetoj Klari. Takodje, u preostalu vodu u posudi, dakle polije se malo izmedju ostalog i da se ne otrujete, nakon toga se stave ruže i onda se njima lagano lupka po telu od glave do peta i od ramena do vrhova prstiju uz ponavljanje iste molitve:

Dostojanstvena Majko Sveta Klaro,
Ogledalo čistote,
Temelju postojanosti i živuće vere
Milosrdja i nasioče vrline,
Očisti iz moje duše svu ljagu i krivicu,
Molim te zbog mira i čistote moje duše
Jer verujem u beskrajnu dobrotu koju ću pomoću tebe
dobiti kroz Njegovu najveću slavu
I neka tvoja božanska pomoć uvek bude nad nama.
Amen.

Nakon završetka kad se izadje iz kade skočiti nekoliko puta gore – dole i protresti ruke i noge.

I to je sve o tome narode…

6f658e6da96c1a768bbd0efe5d288866